Ereleden en Lid van verdiensten Sankawa


VRIJWILLIGERSSPELD / DISSTRICTS WAARDERINGSSPELD
Tijdens de jaarvergadering op 14 april 2008 werd Ingrid van Gils in het zonnetje gezet tijdens de algemene jaarvergadering. Burgemeester Ruud Severijns kwam een penning van verdienste uitreiken vanwege haar jarenlange (ruim 25 jaar) inzet als bestuurslid bij o.a. judoclub Sankawa en of dat nog niet genoeg was, was ook de voorzitter, John de Beer met Jose van Roestel vertegenwoordigd om het districts (JBN ZuidNederland) waarderingsspeldje uit te reiken voor het organiseren van ontelbare Voorjaarstoernooien (25) van judoclub Sankawa. Onder het genot van een drankje werd Ingrid door de vele aanwezige leden gefeliciteerd.

ERELID
Voor de ontelbare uren in de vele jaren dat Ingrid actief is geweest bij judoclub Sankawa werd Ingrid in 2014 bekroond tot erelid van de vereniging.
Ingrid was jarenlang de spil van de vereniging. In 1981 begon Ingrid al met het assisteren van trainer Thomas. Later kwam daar een wedstrijdtraining voor onze judoka’s bij. Als 17 jarige ging ze in het bestuur van Sankawa. Daarbij hoorde ook het organiseren van kleine en grote evenementen, o.a. dropping, zeskamp, kamp en toernooien. Ook begeleidde ze onze judoka’s bij hun wedstrijden. Zitten we zonder trainer, dan draait Ingrid haar hand er niet voor om een lesje of lessen over te nemen enz. enz. We kunnen haar niet genoeg bedanken voor haar inzet en betrokkenheid. Daarom hebben wij besloten Ingrid te benoemen tot erelid. Ingrid was hierdoor aangenaam verrast en is er trots op deze titel (tot nu toe enige) te dragen. 

Standard
Standard
Standard
Standard